Wednesday, September 8, 2010

Συναυλία με τον κωφό τραγουδοποιό Signmark στην Αθήνα (11/9)

H «ΔΡΩ» παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το Signmark, στις 11 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 22:00, στο Gagarin 205, οδός Λιοσίων 205, Αθήνα


Ο Φινλανδός Signmark (http://signmark.biz) γεννήθηκε κωφός, είναι τραγουδοποιός Hip-Hop και Rap.


Έγινε ο πρώτος κωφός τραγουδοποιός που υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία. Κυκλοφόρησε το πρώτο hip-hop DVD νοηματικής γλώσσας το 2006 (album «Signmark») και υπέγραψε συμβόλαιο με την Warner Music. Πέρυσι του έγινε πρόταση να εκπροσωπήσει την Φινλανδία στη Eurovision. Έγινε έμπνευση και παράδειγμα σε Αμερική, Ευρώπη και τώρα, στην Ελλάδα. O Signmark στη συναυλία της Αθήνας θα τραγουδήσει στην Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα και ο παρτενέρ του ακούων τραγουδιστής και συν-συνθέτης Brandon θα τραγουδήσει στην Αγγλική Γλώσσα. Μαζί με το Signmark θα εμφανιστούν και Έλληνες νέοι κωφοί καλλιτέχνες, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην τέχνη. Άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, θα είναι η προβολή της 12λεπτης ταινίας του Olly Rilley «Born Without a Beat» και έκθεση έργων τέχνης καλλιτεχνών με αναπηρία στο foyer.


Ο χώρος είναι προσβάσιμος για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου και την ημέρα της συναυλίας θα διαθέτει και προσβάσιμες εξωτερικές τουαλέτες στο πλάι του συναυλιακού χώρου.

Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ, I-TICKET και ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ (Αιτωλίας 3 & Μεσογείων, Αμπελόκηποι, ισόγειο, από 16 Αυγούστου, ΔΕ-ΠΑ, ώρες 5-9 μ.μ.)

Τιμή εισητηριου: 10 ευρω

Σχόλιο LLS
Θέληση, επινοητικότητα,αντεπίθεση,τεχνολογία,τέχνη,ευαισθησία,θραύση του πιο φυσικού αυτονόητου .Τι παραπάνω σημαίνει αριστερά τον 21 αιώνα;

1 comment:

Leo Kastanas said...

Ίσως και μερικά ακόμα τέτοια Γιάννη, Σίγουρα όμως όχι τα άλλα τα παλιά τα τελειωμένα. Μούδωσες λαβή να ξενυχτήσω.