Sunday, May 25, 2008

Ο υπόκρυφος αποκρουστικός Μιλιταρισμός της Kreeka Vabarik(*)


Στην γνωστή Βαλκανική Δημοκρατία μας,ένας πολίτης ο Λάζαρος Πετρομελίδης δικάζεται σε τριετή φυλάκιση χωρίς αναστολή ,αλλά ρήτρα 7,000 Ευρώ ,για να έχει ανασταλτικό η έφεση .( Εποχή 25/5/08 σελ 29 ) Ο ίδιος έχει δικαστεί άλλες 15 φορές ,και έχει εκτίσει φυλακή ήδη τριών ετών!!

Ο ΛΠ είναι αντρρησίας συνείδηση σε μια κρυφομιλιταριστική χώρα που απαντά στα ονόματα ,Rebublique Hellenique, Kreikan Tasavalta,Gorog Koztarsasag etc ανάλογα σε πια ευρωπαική γλώσσα θέλεις να την καλέσης.

Αυτή η χώρα είναι από τις τελευταίες που επιμένει να κρατά περίπου 500,000 νέους στην ένοπλη ιεραρχική δομή που ονομάζεται καταχρηστικά στρατός.

Την ώρα που και η Αλβανία αναγγέλει την δημιουργία επαγγελματικού στρατού,η Grekiska Republic ,επικαλούμενη πραγματικούς και ανύπαρκτους λόγους ,και με μια επιχειρημάτων που διασχίζουν ως ανοικτή πληγή όλο το διανοητικό της σώμα (από την ακροσυντηρητική δεξιά μέχρι την λαικιστική αριστερά) αρνείται καν να συζητήσει την επαγγελματοποίηση του στρατού της.

Αντι αυτών αποδέχεται σε μια κοινή και ενοχική άρρητη συμφωνία να αποφεύγουν τον στρατό το 25 % των στρατεύσιμων (με διάφορους τρόπους) ,δικάζει τους αντιρρησίες που δεν αποδέχονται το υφιστάμενο καθεστώς,και συσκεπτεται για να "ντύσει στα χακί" όλη την πιτσιρικαρία των 18!

5 comments:

Anonymous said...

Άνετα είμαστε το πιο παρωχημένο(ς), αναχρονιστικό(ς) και κομπλεξικό(ς) κράτος(λαός) της Ευρώπης.

Όταν οι άλλοι πάνε μπροστά εμείς ονειρευόμαστε παρθενώνες. Αλλά για τι είναι ικανός ένας λαός που δεν πιστεύει στην δύναμή του και αφήνεται στα χέρια της εξουσίας; Όσο θα εκπίπτουμε στην παροχή υπηρεσιών, τόσο θα είμαστε αιχμάλωτοι της νοοτροπίας μας. Η μιζέρια μας ξεχειλίζει από παντού.

Προτροπή: Βγείτε έξω μπας και πάρουν τα μυαλά σας αέρα!

Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω. Πολύ μου αρέσει το βλογ σας :)

Anonymous said...

Επαινούμε τους λουφαδόρους και τους ψευτο-γιωτάδες, κάνουμε στραβά μάτια στους εξαφανισμένους από τη θητεία δημοσιογράφους, πολιτικούς, τραγουδιστές, αθλητές και λοιπούς celebrities και καταδικάζουμε (15 φορές...) όσους με προσωπικό κόστος αρνούνται να στρατευθούν. Διατηρούμε στρατόπεδα και μονάδες χωρίς πραγματικούς επιχειρησιακούς λόγους ύπαρξης, εκπαιδεύουμε στρατεύσιμο προσωπικό που με το απολυτήριο θα πάρει μαζί και την τεχνογνωσία του και ανεχόμαστε για το γενικό βόλεμα μια υδροκέφαλη στρατιωτική γραφειοκρατία εις βάρος της εθνικής άμυνας, του δημόσιου χρήματος και της παροχής υπηρεσιών στους πολίτες. Ας μιλήσουμε επιτέλους για μετάβαση σε επαγγελματικό στρατό!

Greek Rider said...

Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει ότι είναι δυνατόν για να τελειώσει αυτή η αντιδημοκρατική, μιλιταριστική γελοιότητα.

Left Liberal Synthesis said...

@vegasthedog
Welcome,παρομοίως μου αρέσουν τα οι "σκύλοι" και οι σκύλοι.
@dio,Greek R
Δεν είναι παράξενο που συμφωνούμε

OnWine said...

Συνήθως δεν γράφω για να συμφωνήσω ...αλλά στην περίπτωση αυτή, ΘΕΛΩ να προσθέσω την συμφωνία μου σαν συμπαράσταση και φωνή διαμαρτυρίας...

Νομίζω οτι ο Dio κάλυψε το θέμα απόλυτα...